Voor & na

Centrale Verwarming

Een goede verwarming van je woning is van groot belang en draagt bij tot je wooncomfort. Bij Vandenbossche Andy kan je terecht voor de installatie, vervanging en het onderhoud van uw centrale verwarmingsinstallatie. Dit zowel voor gas-, mazout- als condensatieketels.
Is uw ketel aan vervanging toe? Wij vervangen deze graag door een nieuwe installatie die energiebesparend is. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt ook wat in uw portefeuille. Bij Vandenbossche Andy kan u steeds rekenen op een vlotte installatie. In één dag is de oude ketel verwijderd en de nieuwe geïnstalleerd. Contacteer ons ook voor het verplichte onderhoud van uw verwarmingsketels. We bezorgen u alle nodige attesten.

Vloerverwarming

Als huiseigenaar hebt u heel wat mogelijkheden om het wooncomfort te verhogen. Vloerverwarming is daarvoor een uitstekende techniek die het comfort in uw woning verhoogt en uw energiegebruik verlaagt. Vloerverwarming is namelijk een heel zuinige manier van verwarming, dat u toelaat de centrale verwarming enkele graden lager te zetten.

Zonneboiler

Op zoek naar een professionele vakman voor de installatie van een zonneboiler in de regio Oost- en West-Vlaanderen? Vandenbossche Andy is hét aanspreekpunt voor zonneboiler installaties. We zorgen steeds voor een feilloze montage en maken enkel gebruik van kwaliteitsvolle boilers. Met een zonneboiler kan je op een milieuvriendelijke en voordelige manier warm water produceren door het opnemen van zonlicht. Je komt bovendien in aanmerking voor premies van de netbeheerder en de gemeente.

Andy in Actie

Nieuwsgierig hoe ik een gaswandketel plaats? Bekijk het filmpje!

Interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!