Voor & na

Renovatie, plaatsing en onderhoud sanitair

Badkamer renovatie

Met 15 jaar ervaring in het vak excelleren wij in het installeren en renoveren van badkamers. Droom je van een nieuwe badkamer? Je kan bij ons terecht voor alle grote of kleine renovatie- of nieuwbouwprojecten. Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden jouw ideale badkamer volledig op jouw maat!

Klantgericht

Een badkamer renovatie of het installeren van een nieuwbouw badkamer moet altijd weerspiegelen aan jouw ideeën en eisen. Wij zullen daarom altijd eerst een technisch en esthetisch plan samenstellen met jou, zodat je ideeën en onze professionele adviezen over de plaatsing, producten en materialen volledig in overeenstemming zijn. Pas dan zullen wij alles opmeten en overgaan tot de effectieve installatie. Tijdens het project volgen wij alles nauwgezet op, zodat onze samenwerking vlekkeloos verloopt.

Tijdens de werken vernieuwen wij zowel de elektriciteit, betegeling als het sanitair.

Kleine herstellingen

Contacteer ons ook steeds voor kleine sanitaire herstellingen, als je daar zelf de tijd of de kennis niet voor hebt. Dat kan gaan van het herstellen van het toilet, een lekkende kraan, defecte pomp, … Geef ons een seintje en wij lossen het probleem snel en duurzaam voor je op, zodat je weer zonder zorgen gebruik kan maken van je sanitaire voorzieningen.

 

Interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!