Voor & na

Lekdetectie

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van lekdetectie? Vandenbossche Andy maakt gebruik van alle moderne technieken om elk lek (warmte, gas of vloeistof) op een snelle en efficiënte manier op te sporen, zonder enige breekwerken te moeten uitvoeren.

Waterlekken

Waterlekken zijn vaak niet met het blote oog te zien en kunnen je waterfactuur aanzienlijk doen stijgen of je woning water- of schimmelschade berokkenen. Als lekdetectie-expert beschikken wij over de meest innovatieve technieken, zoals warmte- en infraroodcamera’s om de lek snel te lokaliseren zonder breekwerken of overlast. Dankzij een snelle en kwaliteitsvolle interventie kan u meer waterverlies en opgelopen schade vermijden.

Gaslekken

Lekken in gasleidingen kunnen erg gevaarlijk zijn. Als het ontsnapte gas niet niet weg kan, kan het zich opstapelen en een explosie veroorzaken. Het is dus altijd aangeraden om snel in te grijpen. Contacteer ons voor onze snelle interventie om grote schade te vermijden. Door speciaal geijkt meetapparatuur kunnen wij zonder problemen elke gaslek opsporen, hoe klein ook en de oorzaak van het probleem (corrosie, defecte dichtingen, …) meteen verhelpen. Je kan op ons ook steeds een preventief beroep doen om te voorkomen dat er zich in de toekomst ernstige complicaties voordoen die u meer dan wat geld kunnen kosten!
 

Interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!